Home » Ad Valvas

Ad Valvas

Published on 11 November 2020 at 19:41

Fotomomenten

Voor editie 2 van Ad Valvas magazine is Ad Valvas voor haar rubriek VU NU en de middenspread (beide fotomomenten) op zoek naar leuke of interessante activiteiten met VU-studenten, waarbij ze elkaar fysiek zien, zij het op afstand.

Voor de december editie, zelfde verzoek (deadline activiteit 8 dec). Mochten jullie zelf een idee/onderwerp/tip hebben voor een mooi fotomoment of artikel, dan horen wij dat uiteraard ook heel graag. Omdat wij niet fysiek op de campus aanwezig mogen zijn, is het voor momenteel een stuk lastiger om aan informatie te komen. Daarom doen we zo veel mogelijk een beroep op studenten en mensen in ons netwerk.

Hebben jullie interesse dan kunnen jullie mailen naar secretariaat.advalvas@vu.nl 

Deadline is 8th of December

 

Student in actie

Ook zijn wij, voor onze rubriek ‘Student in Actie’, altijd naarstig op zoek naar VU-studenten (Nederlands, danwel Internationaal) die zich naast hun studie non-profit inzetten voor de maatschappij. Denk aan vrijwilligerswerk, hulp bieden (in de breedste zin van het woord), dansen, kunst, een project opzetten/leiden, huiswerkbegeleiding, duurzaamheid, groene vingers, juridisch, financieel, buddies etc. etc.  

Willen jullie hierover geïnterviewd worden? Dan kunnen jullie een mailtje sturen naar secretariaat.advalvas@vu.nl 


«   »