Home » HOVO co-host

HOVO co-host

Published on 22 June 2021 at 11:02

Wij zijn op zoek naar co-hosts die ondersteuning kunnen bieden aan een aantal docenten tijdens hun hybride colleges voor het online gedeelte.

 

Functie-inhoud

HOVO Amsterdam gaat beginnen met het geven van hybride onderwijs vanaf de zomer 2021.

Voor de HOVO cursisten en de meeste docenten is hybride onderwijs nieuw en voor de docenten is het een nieuwe/andere manier van lesgeven en aandacht verdelen. Om onze docenten te helpen ben jij als co-host nodig om hem/haar te helpen opstarten bij aanvang van een college en om de online cursisten te monitoren en hun vragen te beantwoorden.

Het gaat om blokken van 3 uur, een college duurt 2,5 uur in de zomer. In het najaar zullen er colleges zijn die maar 2 uur duren (dan is het blok 2.5 uur). Voor een college begint moeten de online cursisten door je worden binnengelaten (uit de wachtkamer gehaald). De bedoeling is dat je een HOVO gastheer/dame bent, dus je heet de cursisten welkom, je checkt op de deelnemerslijst of de namen op de lijst staan, Je beantwoordt vragen van cursisten die te maken hebben met zoom. Je kijkt of het de docent lukt om op te starten, de powerpoint op te starten en het beeld goed te krijgen. Na de start van het college kijk en luister je of het geluid/beeld goed is en je houdt de chat en de wachtkamer in de gaten. Het gaat om hybride colleges, dus je zult aanwezig zijn in de collegezaal. 

 

Functie-eisen

 • Een ruime ervaring aan Zoom als host zijnde.
 • Grondige kennis van de Nederlandse taal
  • De colleges zijn Nederlandstalig en ook de cursisten moeten in het Nederlands aangesproken worden (spreken en schrijven).
 • Je bezit de eigenschappen geduld en vriendelijkheid
  • Je bent de gastvrouw/heer namens het HOVO

 

Vergoeding

 • Je krijgt een vergoeding van €10 per uur. 
 • Je krijgt geen reiskostenvergoeding 

 

Bijzonderheden

21 juni is er een bijeenkomst waarbij uitleg wordt gegeven wat er in de collegezalen moet gebeuren om het hybride onderwijs op te starten. Er wordt van je verwacht dat je hierbij aanwezig bent. In het najaar zullen er ook docenten zijn die hulp nodig hebben bij het hybride onderwijs. Als je in de zomer voldoet, kun je je intekenen op cursussen in het najaar. We zijn op zoek naar meerdere co-hosts, dus ook als je maar een paar uur per week beschikbaar bent, ben je van harte welkom om te reageren. Je zal dus beginnen op 21 juni en de einddatum is ofwel 25 augustus, ofwel 20 december 2021. 

 

Informatie te verkrijgen bij

 • Naam: Astrid Janse
 • Telefoonnummer: 020 5988450
 • Email: astrid.janse@vu.nl

 

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure zal zo spoedig mogelijk via Zoom plaatsvinden met een kleine powerpoint presentatie van de kandidaat over zichzelf. Zo kunnen we de Zoom-vaardigheid van de kandidaat zien.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.