Kliché Study Association

Welcome to our website!

Kliché is a study association for students that study at the Vrije Universiteit van Amsterdam, officially doing the programs CIS, MKDA or L&S. However, everyone is welcome at Kliché, regardless of the program.

Check out our website and find out what kinds of activities we (have) organize(d).

Check out this vacancy:

Startdatum 18 maart 2022

Jij bent afgestudeerd en wil graag een toffe baan in (online) communicatie, maar tegelijkertijd ben je nog lang niet uitgeleerd. Jouw ambitie is namelijk om ver te komen in dit vak en daarvoor wil jij jezelf continu blijven uitdagen. Herkenbaar? Voor ons ook! Daarom kun je via het Digital Communication Traineeship van SchaalX werkervaring opdoen in online communicatie én jouw kennis blijven ontwikkelen. Klinkt dat aantrekkelijk? Mooi, dan is ons Digital Communication Traineeship iets voor jou!

This month's events + calendar