Home » The Boardroom

The Boardroom

Published on 11 September 2020 at 18:11

Sinds september zijn wij weer begonnen met de werving van nieuwe kandidaten voor de zesde lichting van The Boardroom. Graag vragen we jullie aandacht voor de promotie van The Boardroom onder masterstudenten.

 

Wat is The Boardroom (ook alweer)?

The Boardroom is een exclusief programma van high-level masterclasses voor een geselecteerde groep van vijftien masterstudenten. Via masterclasses door prominente alumni maken ze kennis met bedrijven en organisaties en ontwikkelen ze vaardigheden die kunnen helpen bij de overgang van studie naar werk. Daarnaast ontmoeten ze studenten uit andere disciplines en werken ze in groepjes aan een business case. Dit jaar verzorgen o.a. Taco Dibbits (directeur Rijksmuseum), Anna Schoemakers (directeur Greenpeace) en Jacobine Geel (directeur GGZ Nederland) een masterclass. Het programma start begin november 2020 en staat ook dit jaar weer open voor internationale studenten.

 

Welke studenten zoeken we?

We zoeken studenten die gemotiveerd en academisch sterk zijn, die verbreding zoeken naast hun studie of die met betrekking tot hun professionele ontwikkeling gebaat zouden zijn met een duw in de rug.

 

Van september tot 1 oktober 2020 kunnen masterstudenten solliciteren.


 »