Vacature commissielid Young TI – sociale media/grafisch vormgever

Published on 3 December 2021 at 20:00

Wat doet Young TI?

Young TI is de jongerentak van Transparency International Nederland (TI-NL) die wordt geleid door drie tot vijf commissieleden. De hoofddoelstelling van Young TI is het betrekken van de jongere generatie bij de doelstellingen van TI-NL. TI-NL richt zich op een wereld waarin de overheidsdiensten, de politiek, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld en burgers vrij van corruptie zijn. Hierbij ligt de nadruk op verbetering van integriteit, transparantie en verantwoording in de Nederlandse samenleving.

 

Om dit te bereiken organiseert Young TI evenementen waarbij sprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd worden en in gesprek gaan met onze leden over relevante onderwerpen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de toeslagen affaire, politieke integriteit, belastingontduiking, ondermijning en witwassen. Daarnaast reiken wij jaarlijks een Spotlight Award uit voor iemand die zich op  bijzondere wijze heeft ingezet tegen corruptie in Nederland. Afgelopen edities heeft Young TI de award uitgereikt aan Frits Veerman, een van de bekendste klokkenluiders van Nederland, en Laurens Dassen, fractievoorzitter van de politieke partij Volt.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Als commissielid social media ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de social media accounts van Young TI. Hierin is het belangrijk dat je het leuk vind om creatief om te gaan met content. Daarnaast worden overige taken evenredig verdeeld over de commissieleden en wordt er dus van je verwacht dat je daar ook aan bijdraagt, zoals aan het bedenken en opzetten van evenementen voor onze leden en het werven van nieuwe leden.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste jong volwassene (student/starter) die:

  • Handig is met social media
  • Proactief nadenkt over content en inspeelt op de actualiteit
  • Interesse heeft in de onderwerpen waar Young TI zich mee bezighoudt en gemotiveerd is om een bijdrage te leveren aan onze doelstellingen;
  • Initiatief neemt, goed kan communiceren en samenwerken met de overige commissieleden;
  • Bereid is zich 3 tot 4 uur per week in te zetten voor Young TI; en
  • Originele ideeën heeft om Young TI groter te maken!

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met cv, korte motivatie en een idee om Young TI groter te maken naar youngti@transparency.nl, tav Lotte van Teunenbroek. Dit e-mailadres is ook bereikbaar voor overige vragen.

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/young-transparency-international-nederland
Instagram: https://www.instagram.com/youngtinl/

Add comment

Comments

There are no comments yet.