Stage: Online PR, Reputatiemanagement

Published on 13 February 2022 at 14:00

MediaMaze is dé specialist op het gebied van “online PR” en “online reputatiemanagementwaarbij wij ervoor zorgen dat onze klanten een goede eerste indruk maken in Google. Dit doen wij door middel van een bijzondere combinatie van “gewone” op online gerichte PR, gespecialiseerde SEO-technieken, en een breed netwerk. Hiermee boeken wij op innovatieve en creatieve wijze de beste resultaten voor onze klanten. Denk hierbij aan het beter onder de aandacht brengen van verschillende projecten van een onderneming, betere posities in de zoekresultaten, het verbeteren van de reputatie van een instelling of professional en het in balans brengen van de offline reputatie met het online imago.

Bij ons krijg je vrijwel meteen verantwoordelijkheid. Zo krijg je een goede inkijk in de manier waarop bedrijven online gevonden worden, hoe er publiciteit wordt gemaakt, en hoe wij hun online aanwezigheid monitoren en sturen. Door onze schaal krijg je tijdens je stage van alle aspecten van het werk wat te zien.

 

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: content creatie voor, en webredactie van, websites binnen ons beheer en PR-gerelateerde activiteiten (persberichten, interviews). Affiniteit en ervaring met schrijven is dus gewenst!

 

Doorlopend starten.

 

Jij:

  • denkt graag in oplossingen.

Wij bieden je:

  • de mogelijkheid voor een deeltijds-stage voor 3-5 maanden;

  • een ruime stagevergoeding van €750,- per maand bij een fulltime stage;

  • de mogelijkheid om door te groeien naar een regulier dienstverband;

  • een stage die goed is voor 6-12 ECTS;

  • jonge collega’s, gezellige werkomgeving in Amsterdam.

 

Interesse?

Stuur je sollicitatie per e-mail naar willem@mediamaze.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie en je C.V. Daarnaast ontvangen we graag enkele teksten/artikelen die je in het verleden geschreven hebt.

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.