CISV: Leiding gezocht

Published on 17 March 2022 at 13:00

CISV is opgezet in de overtuiging dat vrede mogelijk is door vriendschap en wederzijds begrip, te beginnen bij kinderen. Wij helpen onze jonge deelnemers om zich te ontwikkelen tot hun volledige potentie als toekomstige leiders en active global citizens, om een verschil uit te maken in hun gemeenschap en de wereld. Ook geven wij ze de kans om wereldwijde vriendschappen en netwerken op te bouwen die een leven lang mee gaan.

 

CISV International is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor onderwijs en inspiratie voor vrede door middel van het opbouwen van interculturele vriendschappen, samenwerking en begrip voor elkaar. CISV is opgericht in 1950, vandaag de dag zijn wij een federatie van 80 National Associations (landen) met meer dan 200 chapters of lokale groepen.

Onze missie is het onderwijzen en inspireren tot acties voor een eerlijkere en vreedzame wereld. Onze kernwaardes zijn vriendschap, inclusiviteit, enthousiasme, verbondenheid en samenwerking.

 

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn wij op zoek naar leiders en staf. Leiders zullen een delegatie van vier kinderen onder hun hoede hebben, en zorgen er tijdens het programma voor dat er activiteiten gepland worden en dat de deelnemers aan niets ontbreekt. De staf verzorgt programma’s in Nederland, zodat alles wordt geregeld en de internationale deelnemers goed worden begeleid tijdens hun verblijf hier.

 

Als staff of leiding verzorg je niet alleen een geweldige ervaring voor de deelnemers, maar leer je zelf ook veel! Naast het vormen van internationale vriendschappen, ontwikkel je ook je leidersschapsvaardigheden en kom je meer te weten over andere culturen.

 

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.