Tweede editie van “Issue Killers” Traineeship: marketing voor verandering

Published on 27 June 2022 at 13:30

Maak jij je druk om maatschappelijke issues zoals gelijke kansen voor iedereen, maar weet jij niet hoe je hier aandacht voor moet krijgen? Of ben jij een ware marketing- en communicatie-held en wil jij jouw skills inzetten voor een maatschappelijk doel? Dan is Issue Killers iets voor jou!

 

Het Issue Killers-traineeship (1 dag per week) is opgezet door @TheRockGroup en @KIT Royal Tropical Institute. In dit 12 weken durende traineeship ontwikkel je samen met andere jongeren een publieke campagne over een maatschappelijk issue. Samen laten we zien dat de grote problemen van onze tijd belangrijk zijn voor iedereen. En dat we deze problemen kunnen aanpakken. Zelfs vandaag!

 

Je wordt begeleid door inhoudelijke experts van @TheRockGroup en @KIT Royal Tropical en door professionals uit de marketing- en reclamewereld van bijvoorbeeld @TBWA\NEBOKO en @Fama Volat S.

 

Na afronding van het traineeship weet jij hoe je jouw skills kan inzetten om je mening te laten horen en een positieve maatschappelijke impact te maken!

 

Interesse? Meld je dan nu aan voor de tweede editie!

Add comment

Comments

There are no comments yet.